MˇKA SOJOWA PEŁNOTŁUSTA non.G.M.O



M±ka z soi drobnomielona o lekko orzechowym smaku zawiera dwa razy więcej protein niż m±ka pszenna. Ma nisk± zawarto¶ć skrobi, nie zawiera glutenu.

M±ka sojowa pełnotłusta polecana jest do wszelkiego rodzaju wypieków, zagęszczania zup i sosów, a także wyrobów z mleka i past sojowych.

Należy pamiętać, że wypieki wykonywane na jej bazie szybciej br±zowiej± i dlatego może być konieczne skrócenie czasu ich pieczenia. Po poł±czeniu z wod± ma duże wła¶ciwo¶ci wi±ż±ce.

W naszej ofercie m±ka sojow± pełnotłusta,
podobnie jak m±ka sojowa odtłuszczona
nie jest modyfikowana genetycznie!


Towar pakujemy:
* w worki 25 kg
* w B/K BAK 750 kg (na zamówienie)
* w B/K BAK - 1 000 kg (na zamówienie)


Z.P.H.U. ROMA - producent m±ki sojowej © 2010